Contact opnemen

Heb je een vraag of ben je ergens niet tevreden over? Onze medewerkers helpen je graag. Op deze pagina zie je hoe je met ons in contact kunt komen.

Stuur ons een bericht

Heb je al een Kindpakket? Dan kun je ons via jouw persoonlijke omgeving een bericht sturen. Als je ingelogd bent, ga je naar 'Mijn Overzicht' en klik vervolgens op 'Bericht sturen' (bij het envelopje). Hier kun je je bericht typen en direct versturen naar Bureau Minimaregelingen. Je ontvangt een reactie via e-mail op het e-mailadres dat bij ons bekend is.

Contactformulier
Vul je gegevens en je vraag/opmerking hiernaast in op het contactformulier. Houd er rekening mee dat we ons best doen om iedereen zo snel en zo goed mogelijk te helpen. Het lukt ons helaas niet altijd om dezelfde dag nog op jouw ingezonden formulier te reageren. Heb je direct een reactie nodig? Kies er dan voor om ons te bellen.

Telefoon
Op werkdagen kun je tussen 09:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur bellen naar 033 30 35 460. Ben je al bekend in ons systeem? Houd dan je BSN bij de hand, dan kunnen we snel jouw gegevens oproepen als dat nodig is. 

Over ons
Kindpakket Veenendaal is onderdeel van Bureau Minimaregelingen, een projectorganisatie van gemeente Veenendaal. Wij voeren het beleid van de gemeente Veenendaal op het gebied van minimaregelingen voor kinderen uit. Dat betekent dat wij de aanvragen en declaraties behandelen, aanbod werven en contact hebben met de gebruikers van minimaregelingen. Daarbij worden persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Bureau Minimaregelingen verzorgt ook minimaregelingen voor volwassenen in Veenendaal, Rhenen en Renswoude.

 
Vul bovenstaande code in